*27 Oktober 2017*

Dat is de datum van het regionale 7X7 voetbal toernooi bij FC Oudewater!

Noteer deze datum dus in je agenda. Zeg al je andere afspraken voor deze vrijdagavond af. Want op 27 oktober gaan we vanaf 20:00 met maximaal 16 teams uit de regio Woerden er een mooie voetbalavond (inclusief een gezellige derde helft) van maken.

Sinds 2014 is Unio/FC Oudewater actief in het 7×7 voetbal. Gedurende het seizoen zijn er 9 toernooien: vier in het najaar en vijf in het voorjaar. De toernooien vinden altijd plaats in de regio Woerden en het aantal deelnemende verenigingen groeit nog steeds. In de afgelopen jaren zijn er toernooien geweest bij Sportlust ’46, VEP, SC Woerden, VV Kamerik, PVCV Vleuten, VV Kockengen, SCH Harmelen en VV Sportief en Montfoort. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop! Iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen en ook 55+ leeftijd is geen belemmering.

Het toernooi bij FC Oudewater staat altijd garant voor spektakel op en rond de velden. Bij de aankomende editie worden er ook een penalty competitie en super loterij georganiseerd.
Als klap op de vuurpijl zal deze keer een artiest zijn opluistering maken! De opbrengst van deze avond komt onze vereniging toe.

Kortom, voetbal met en tegen oude maten en na de wedstrijden lachen en napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Natuurlijk zijn vrienden, familie en andere gezellige mensen daarbij van harte welkom!

Geef alvast de datum aan hen door en zorg zelf dat je er bij bent! Kom sfeer proeven indien je interesse hebt vanaf maart aan te sluiten.