Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen FC Oudewater? Volg ons dan via ons Instagram! Wij plaatsen regelmatig leuke updates, foto’s of aankondigingen van evenementen of toernooien.

Word de held van het team!

Zet jouw passie voor voetbal in als trainer-coach voor ons selectieteam! Ontwikkel spelers, creëer tactische strategieën en bevorder de teamgeest.

Ervaring en enthousiasme zijn essentieel.

Je traint het team op dinsdag en donderdagavond. Ontdek of het iets voor jou is of meld je direct aan via tcvoetbal@fcoudewater.nl
...

16 december | FC Oudewaterquiz

16 december is het weer zover, de FC Oudewater quiz zal weer georganiseerd worden door de selectie! Vanaf 18:30 is de kantine geopend om vervolgens vanaf 19:00 van start te gaan met de quiz. Geef je vóór 1 december op met 3 vrienden of vriendinnen bij horeca@fcoudewater.nl. Vergeet hierbij niet de namen + teamnaam te benoemen.

Tot de 16e,

De selectie
...

Alex Redel verlaat Oudewater aan einde seizoen

“Misschien krijg ik spijt, maar nu voelt het als de juiste keuze.”

Na vier seizoenen moet FC Oudewater voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De Tweedeklasser neemt afscheid van Alex Redel, die na vier seizoenen met een goed gevoel wil vertrekken. “Ik merk dat ik twijfel en dat is voor mij een signaal om mijn gevoel te laten spreken. Misschien krijg ik spijt, want FC Oudewater is een fantastische club. Ik weet nu al dat ik de saamhorigheid zal gaan missen, de omgang, het onderlinge respect. Maar voorlopig hebben we eerst nog negentien competitiewedstrijden te gaan. Dus dit bericht gaat nu uit, maar ik ga met dezelfde energie de komende maanden mijn best doen voor de club.”

Openheid als basis
FC Oudewater-voorzitter Voetbalzaken Gijs Kautz betreurt het afscheid, maar waardeert de openheid: “Dat is ook de kracht van Alex, hij is open naar zijn spelers, maar ook naar ons als bestuur. Wij werken bijna vier jaar met hem samen en hij laat straks een team achter dat in alle opzichten gegroeid is. Zijn visie sluit nauw aan bij de spelprincipes die wij als club hanteren, dus onze samenwerking was en is uitstekend.”

Verdere ontwikkelingen
Alex Redel geeft aan dat hij nog helemaal niet heeft nagedacht over volgend seizoen: “Als zich weer een mooie club meldt, dan zal ik daar zeker goed naar kijken. Ik voel me in dat opzicht helemaal onafhankelijk, niks moet, alles mag. Dat familiegevoel van FC Oudewater, dat zal ik moeilijk weer elders vinden, denk ik. Daar ga ik de komende maanden nog van genieten. Want we hebben nog een lastige klus te klaren, om lijfsbehoud in deze klasse.”
...

Organisatietalent gezocht!

Voor de organisatie van het jaarlijkse six2six toernooi én voor de organisatie van het familievoetbal zijn we op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om mee te helpen in de organisatie van 1 van de 2 evenementen (of misschien wel allebei)? Mail dan snel naar horeca@fcoudewater.nl!
...

Nieuw bestuurslid Cultuur, Evenementen en Vrijwilligers: Melissa Cornelissen

Het bestuur van FC Oudewater heeft Melissa Cornelissen bereid gevonden om de rol van bestuurslid Cultuur, Evenementen & Vrijwilligers op zich te nemen. In deze rol zal Melissa zich gaan bezighouden met het uitdragen van de FC Oudewater cultuur, het vormgeven van het vrijwilligersbeleid en de coördineren van evenementen. Melissa zal de komende maanden als a.i. bestuurslid in het bestuursoverleg plaatsnemen. Verder zal zij voor deze portefeuille haar doelstellingen gaan formuleren binnen het FC Oudewater 2.0 plan.

In de algemene ledenvergadering van november 2024 zal Melissa officieel worden voorgedragen voor de bestuursfunctie.

Melissa Cornelissen: “Sinds vier seizoenen ben ik onderdeel van de damesselectie bij FC Oudewater. Voetbal is echt mijn passie en een groot onderdeel van mijn leven, inmiddels doe ik dit spelletje al ruim 17 jaar. Vier jaar geleden heb ik samen met een aantal anderen meiden de overstap vanuit Linschoten gemaakt. We zijn hier met open armen ontvangen en dat laat zien waar we met FC Oudewater voor staan. In een gesprek met één van de bestuursleden over deze positie werd ik meteen enthousiast. De cultuur én de vrijwilligers zijn iets wat ons als club uniek maakt, iets waar we trots op moeten zijn. Het is een onderwerp waar meer aandacht aan besteed moet worden. Hier wil ik mij de komende tijd voor gaan inzetten!”

Naast voetbal ben ik werkzaam bij Promad in Oudewater. Hier ben ik verantwoordelijk voor alles rondom marketing en externe communicatie richting onze opdrachtgevers. Ik kijk er naar uit om me de komende periode te mogen inzetten voor onze club!

Het bestuur van FC Oudewater wenst Melissa veel succes en plezier in haar functie!
...

Zaterdag 9 december: A-meezing Super Saturday! 🎤🪩

Om de eerste seizoenshelft met een knaller af te sluiten zetten we de kantine zaterdag 9 december nog eenmaal op stëlten na de wedstrijd van het 1e tegen Olympia! Tijdens deze editie kunnen de Oudewaterse nachtegaaltjes zich volledig uitleven tijdens de karaoke! Degenen die de microfoon liever niet pakken kunnen gerust zijn; buiten de karaoke zullen er gezellige én dansbare platen worden gedraaid door ons favoriete DJ-duo Robbie en Tim! Tijdens de laatste Super Saturday van het jaar zal het eten worden verzorgd door Kip & Lekker en is er aan de dorstige mensen gedacht met lekkere blikjes Stëlz! 🍹🍗

See you then! 🎉
...

De aanmeldingen komen al binnen: doe jij ook mee?

16 december | FC Oudewaterquiz

16 december is het weer zover, de FC Oudewater quiz zal weer georganiseerd worden door de selectie! Vanaf 18:30 is de kantine geopend om vervolgens vanaf 19:00 van start te gaan met de quiz. Geef je vòòr 1 december op met 3 vrienden of vriendinnen bij horeca@fcoudewater.nl. Vergeet hierbij niet de namen + teamnaam te benoemen.

Tot de 16e,

De selectie
...

Ben jij een topper in social media en maak je het liefst elke dag content? En heb je een hart voor onze club èn voetbal?

Kom dan in het Marketing & Communicatie team van FC Oudewater.

Je spot leuke momenten die we met onze clubleden en alle voetballiefhebbers in de regio via alle social kanalen kunnen delen. Jij helpt mee om FC Oudewater op de kaart te zetten.

Ontzettend waardevol als je bijvoorbeeld een studie sportmarketing doet, of communicatie.

Meer weten of je direct aanmelden?
Neem contact op met Franck van den Broeke, bestuurslid Marketing & Communicatie via marcom@fcoudewater.nl
...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Wil je FC Oudewater in actie zien?
Kom dan ons aanmoedigen bij één van onze wedstrijden?