Beste ouders/verzorgers, beste spelers en speelsters, hierbij een bericht van Lars van Halteren:

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal meegekregen dat de nieuwe maatregelen uiterst vervelend uitkomen voor onze mooie vereniging. Trainen mag alleen van 16:00 uur tot 17:00 uur. Achter de schermen hebben wij de mogelijkheden onderzocht om toch wat trainingsuren in te plannen. Helaas lukt dat om organisatorische redenen niet. Het is ondoenlijk.

De KNVB heeft de tweede kamer gevraagd het standpunt m.b.t. het voetbal te heroverwegen. Daar zou aankomende dinsdag uitsluitsel over moeten komen. Dat is even afwachten. Voor meer informatie daarover verwijs ik jullie naar deze link

Voor nu betekent het dat alle trainingen op maandag en dinsdag geen doorgang zullen vinden. Mocht de tweede kamer na dinsdag van standpunt veranderen kom ik uiteraard direct bij jullie terug. Houd in jullie planning dus nog even rekening met de training op woensdag en donderdag.

Mochten er ouders of coaches/leiders zijn die van 16:00 uur tot 17:00 uur met hun team wat willen doen dan kan dat. Je kan een stukje veld reserveren bij mij via lars@decompletetechniek.nl of +31 6 83 22 57 66. De teams die 6vs6 spelen of 8vs8 spelen kunnen 1/8 deel krijgen van een volledig voetbalveld. De elftallen kunnen 1/4 van een veld krijgen. Ik hanteer het principe: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Er is beperkte ruimte, omdat de Yellowbellies ook erg actief zijn op dat uur.

Met vriendelijke groet,

Lars van Halteren