In de bestuursvergadering van afgelopen donderdag 18 februari 2021 heeft het bestuur van FC Oudewater Keti van Paassen aangesteld als interim secretaris.

Keti volgt in deze interim rol Gors van Stekelenburg op. De functie wordt interim opgevuld, omdat de Ledenvergadering in November 2021 pas formeel kan besluiten over de aanstelling van Keti als bestuurslid en in de rol van secretaris.

Keti van Paassen is de moeder van Daan (JO14-3) en getrouwd met Marc Burggraaf. In het dagelijks leven Financieel Directeur bij een middelgrote bouwonderneming.

Naast haar werk, heeft Keti veel bestuurlijke ervaring opgedaan.

Keti heeft zich op alle onderwijsinstellingen waar Daan gezeten heeft of zit (Yellowbellies, Klavertje 4, Kalsbeek) in diverse (bestuurs)functies ingezet en dus is de keuze als bestuurslid bij FC Oudewater dan ook niet zo onlogisch.

Keti haalt veel energie uit haar ‘vrijwilligers” taken naast haar werk en doet dit met veel plezier, hebben we in de gesprekken gemerkt.

Ook de zakelijke ervaring van Keti is een welkome aanvulling in het bestuur. Niet te vergeten dat we als bestuur een 2de vrouwelijk bestuurslid extra toejuichen!

Gors Stekelenburg zal zijn taken zo snel mogelijk overdragen aan Keti.

Namens het bestuur

Harold van Aart

Voorzitter Organisatie.