Beste trainers, zet alvast in je agenda: 2 maart a.s.

Bij deze wil ik jullie uitnodigen voor een bijeenkomst op woensdag 2 maart om 19:30 uur.

De kantine is open vanaf 19:00 uur.

Deze keer zal de blessure preventie centraal staan. Sander Wagemakers (één van onze fysio’s) gaat een warming-up introduceren die wij door de hele vereniging willen uitrollen op de zaterdagen en doordeweeks. Hij zal het nut van deze warming up wetenschappelijk onderbouwen en daarna met jullie naar buiten gaan. Op het veld kunnen jullie de warming up dan zelf ondergaan. Kom dus in je trainingspak! Het is de bedoeling dat wij vanaf 2 maart dit gaan toevoegen aan ons trainingsplan. Als Sander klaar is met zijn verhaal zal ik het overnemen om samen met jullie te kijken hoe wij dit het beste kunnen implementeren doordeweeks.

Het is helder dat de warming up van de o8 er anders uitziet dan die van de o19. Sander gaat jullie daar alles over vertellen. Nadien krijgen jullie ook wat naslagwerk mee.

Let op: Een aantal van jullie trainen op dat tijdstip. Deze training komen dus te vervallen. Wil je toch twee keer trainen die week? Dan heb je vanaf nu de tijd om te kijken naar een alternatief tijdstip. Dit kan in overleg met mij.

Met vriendelijke groet,

Lars van Halteren

lars@decompletetechniek.nl