Download HIER de concept-veld- en tijdsindeling van de trainingen van FC Oudewater in het komende seizoen 2016-2017. Daarbij horen enkele aanvullende opmerkingen:

  1. Dit concept is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, wat niet betekent dat er geen foutjes in kunnen staan. Heb je er een gevonden, meld deze dan via voorzitter@fcoudewater.nl
  2. Ga ook echt trainen op het veld dat in dit overzicht staat vermeld en ga niet zelf een plekje opzoeken dat je goed past. We moeten van de beheerstichting meer gebruik maken van veld 6, om de kunstgrasvelden een beetje te ontzien (ja ja, die kunnen ook slijten). Elk team (behalve de ‘grasvretende veteranen’) traint minimaal één keer op kunstgras. Het trainings(gras)veld is in prima conditie. Bij vorst en dergelijke, kan – in onderling overleg – van de indeling worden afgeweken.
  3. De zondagteams weten hoe ze zijn ingedeeld. Omdat we geen A-categorie spelen met ons 1e zondagselftal heeft de KNVB ons opgelegd dat we de telling niet mogen beginnen met FC Oudewater Zo1, maar met Zo2. Dat betekent dat Zo2 nu Zo3 wordt, Zo3 wordt Z04 en Zo4 wordt Zo5.
  4. Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een mail met je vraag en telefoonnummer naar voorzitter@fcoudewater.nl.

We wensen alle spelers en trainers een voortvarend seizoen toe!

Het bestuur van FC Oudewater