FC Oudewater volgt het beleid vanuit het RIVM. Vanaf 25 september 2021 zijn de volgende maatregelen van kracht.

Coronavirus protocol FC Oudewater vanaf 25 september

  1. De kantine is geopend. Dit geldt voor trainingsavonden en wedstrijddagen. Er is een afgescheiden gedeelte waar de consumpties kunnen worden afgehaald. Voor het afhalen geldt geen verplichting voor een Coronatoegangbewijs.
  2. Er is geen Coronatoegangsbewijs (CTB) nodig voor: het gebruik van het (dak)terras buiten en het afhalen van consumpties in de kantine of het nuttigen van consumpties buiten het afgescheiden horeca gedeelte.
  3. De 1,5 meter afstand regel vervalt. Het blijft wel een veilige afstand, maar geldt als advies.
  4. De kleedkamers zijn open, echter er geldt een maximaal aantal spelers van 6 per kleedkamer. Ieder team krijgt 1 kleedkamer, omkleden voor en na de wedstrijd kan dus in ”ploegen”. Kom zoveel mogelijk omgekleed en gebruik de kleedkamer alleen voor het opslaan van tassen. Er kan gedoucht worden.
  5. Voor zover mogelijk (bezetting) zal de thee en limonade voorziening in de rust door blijven gaan;
  6. Bezoekers zijn toegestaan bij (oefen)wedstrijden en trainingen, zonder Coronatoegangsbewijs (CTB).
  7. Het coronateam zal diensten blijven draaien om voorlichting te geven en toezicht te houden op de naleving van de maatregelen.
  8. Wij vragen uw begrip en wijzen u erop dat wanneer u het Sportpark Markveld betreedt u kiest voor het conformeren aan bovenstaande maatregelen.

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat de hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport