De 6e editie van Six to six staat alweer voor de deur.

Dit jaar zijn er ten opzichte van voorgaande jaren wat belangrijke veranderingen die we via deze weg graag met jullie delen.

De locatie zal dit jaar een tent zijn onder/om het clubhuis van ons FC Oudewater. Dus NIET meer het oud-OVS gebouw. Daar gebruiken we alleen nog de kleedkamers.

De sponsor zal ook dit jaar weer Kraan Vleesservice zijn. Heerlijke hapjes zijn dus ook dit jaar weer verkrijgbaar bij de Kraan Vleesservice kraam.

De kleedkamers van beide gebouwen sluiten we een half uur na het spelen van de laatste wedstrijden af. Meteen dus douchen en het feest opzoeken, met name als je kleedkamers van het oud-ovs gebouw gebruikt.

De bar schenkt dit jaar pas alcohol vanaf de klok van 19.30u en sluit om 00.30u. Vanaf die tijd is het feest afgelopen en verzoeken we iedereen richting huis/kroeg te gaan.

Het toernooischema bestaat uit 1 damespoule, 2 recreatiepoules en 2 prestatiepoules. In verband met te weinig prof aanmeldingen, hebben we die samengevoegd met prestatie. De poules komen zsm op de website/Facebook.

De velden die we dit jaar gebruiken zijn ook iets anders dan jullie gewend zijn. Dit jaar gebruiken we naast de twee kunstgrasvelden, ook veld 2 (natuurgras). Zo houden we dit jaar alles aan de kant van de tent/het feest.

Tot de 26e!

De organisatie