Zaterdag 28 januari rond een uur of elf vielen de meiden van onze MO17-1 de bestuurskamer binnen. Wees niet bang het ging niet om een protestdemonstratie of een revolutie. De meiden waren daar om hun sponsors te bedanken.

Sponsors? Ja zeker! Nadat hun leiders geen helder antwoord hadden kunnen geven op de vraag waarom JO17-1 wel en MO17-1 niet door de club van trainingspakken was voorzien , waren ze in actie gekomen. Hun credo was: “Vraag niet wat je club voor jou kan doen, maar vraag wat jij voor je club kunt doen“. Een aantal meiden hebben de stoute schoenen aangetrokken en warempel Michelle regelde GOUDRIAAN Makelaardij voor de trainingspakken en Britt en Amber kwamen met prachtige truien van STRACK vloeren op te proppen.

Daarom stonden Gert Goudriaan en Ted van Vliet centraal op deze zaterdagochtend. De meiden kwamen niet met lege handen want zij hadden 2 prachtige taarten meegebracht. Deze waren dan weer gesponsord door Peter de Wit zodat Melanie er ook nog wat aan hand voor haar project om in Ghana een school te gaan bouwen.
Een mooie ochtend dus daar op het Markveld , zeker ook omdat bestuurslid John Ramaekers namens de club ook nog een paar mooie flessen wijn aan de sponsors aanbood.

Na de sessie zijn er door “buurman “ Piet Goudriaan diverse mooie team foto’s gemaakt .
Zaterdag speelt het team een vriendschappelijke wedstrijd tegen Woubrugge MO 17-1 om 11.00 uur thuis. Gelukkig is dan ook Anniek er weer bij die niet bij het bedanken van de sponsors kon zijn in verband met het overlijden van haar Opa. Erg verdrietig.