Het 90-jarig bestaan gaan we vieren aan het begin van het seizoen! En wel op zaterdag 1 oktober. Dus zet deze datum alvast in je agenda! Alle leden, oud-leden, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die FC Oudewater een warm hart toedragen zijn van harte welkom. Tijdens het feest hebben we tijd om terug te kijken op onze rijke historie onder het genot van een hapje en een drankje, en er is een heuse primeur…. Daarover binnenkort meer.

Op 13 augustus 1932 was de geboorte van OVS en een jaar later werd Unio opgericht. Twee voetbalverenigingen die zich in 2016 hebben “verenigd” in FC Oudewater.

Het waren clubs met een eigen karakter, en met de fusie is het een club geworden die bestaat uit het beste of both worlds.

90 jaar voetbal in Oudewater levert vele mooie herinneringen op, die we zeker niet moeten of mogen vergeten. Het zijn de herinneringen die de club gemaakt hebben en maken tot wat ze vandaag de dag is. Daarom vragen we jullie om de mooiste foto’s door de jaren heen in te sturen naar marcom@fcoudewater.nl. Deze gaan we die avond mooi presenteren.

Als Oudewater kunnen we trots zijn op de geschiedenis en de club van vandaag. Gemaakt in Oudewater en door Oudewater. Zien we jullie op dit fantastische feest? Tot dan!

Namens het bestuur,

Harold van Aart
Voorzitter Organisatie