Na 9 mooie seizoenen van intensieve samenwerking scheiden de wegen van FC Oudewater en het Voetbalopleidingscentrum.nl (voorheen De Complete Techniek).

Vooruitlopend op de trend van vandaag begon FCO in 2014 een band op te bouwen met een voetbalschool. Dennis van den IJssel, eigenaar van Voetbalopleidingscentrum.nl, was toen nog werkzaam op onze velden. Ondertussen ondersteunt hij met zijn bedrijf meerdere clubs, waar onder de jeugd van AJAX.

Lars van Halteren die 9 seizoenen geleden startte bij FC Oudewater, heeft in de functie van Hoofd Jeugd Opleiding enorm veel betekend voor onze vereniging. Als echte Oudewatenaar is hij een bekend gezicht op de club. Met veel plezier en trots kijken wij daarom dan ook terug op deze jarenlange samenwerking met een programma en trainers die onze jeugdopleiding echt naar het volgende niveau heeft gebracht.

Het stokje wordt nu volledig overgedragen aan Topskillz en ook daarin hebben we weer alle vertrouwen. We willen Voetbalopleidingscentrum.nl en met name Lars van Halteren enorm bedanken voor de tomeloze inzet in onze vereniging. Tijdens de vrijwilligersdag op 2 juli zullen we op gepaste wijze afscheid nemen van Lars.

Tot dan!

Bestuur FC Oudewater