FC Oudewater selectie organiseert de 2e editie van de FC Oudewater Voetbalquiz!

Op vrijdag 19 januari 2018 vanaf 20.00 uur zal de selectie van FC Oudewater de 2e editie van de FC Oudewater voetbalquiz organiseren voor de A-jeugd, supporters, alle senioren zowel dames als heren, sponsoren en iedereen die FC Oudewater een warm hart toedraagt. Deze avond staat in het teken van een voetbalquiz die zowel het (FC) Oudewater verleden als heden zal behandelen. Ook dit jaar is het weer gelukt om een interessante gastspreker vast te leggen. Deze ex-international van het Nederlands elftal zal de avond van extra glans voorzien. De selectiespelers zullen u ondertussen voorzien van een drankje en hapje.

Voor deze speciale FC Oudewater Voetbalquiz kan men zich individueel opgeven, maar ook in teams. Aan de quiz zal in groepen van 4 deelgenomen worden en dit is dan ook het maximale aantal waarin u zich kunt opgeven. U kunt zich inschrijven d.m.v. uw naam of namen in een what’s app/sms te sturen naar 06-27229502 of een e-mail naar arnold_deruyter@hotmail.com. De uiterste inschrijfdatum is woensdag 17 januari. Als u zich individueel opgeeft zult u willekeurig worden ingedeeld, zodat een nieuw viertal ontstaat.

Geef u op, win de wisselbeker, en wordt FC Oudewaters “Historicus van het jaar”.

Wij zien uit naar de komst van u allen tijdens de tweede editie van de jaarlijks terugkerende FC Oudewater Voetbalquiz. Een avond van de selectie voor u!

Met vriendelijke groet,

De selectie