Op zaterdag 12 januari 2018 vanaf 20.00 uur zal de selectie van FC Oudewater de 3e editie van de FC Oudewater voetbalquiz organiseren voor de A-jeugd, supporters, alle senioren zowel dames als heren, sponsoren en iedereen die FC Oudewater een warm hart toedraagt. Deze avond staat in het teken van een voetbalquiz die zowel het (FC) Oudewater verleden als heden zal behandelen. Ook dit jaar is het weer gelukt om een interessante gastspreker vast te leggen die de avond van extra glans zal voorzien. Benieuwd wie? Schrijf je dan snel in en kom het met eigen ogen aanschouwen! De selectiespelers zullen u gedurende de hele avond voorzien van een drankje en hapje.

Voor deze speciale FC Oudewater Voetbalquiz kan men zich individueel opgeven, maar ook in teams. Aan de quiz zal in groepen van 4 deelgenomen worden en dit is dan ook het maximale aantal waarin u zich kunt opgeven. U kunt zich inschrijven d.m.v. een what’s app/sms te sturen naar 06-27229502 of een e-mail naar arnold_deruyter@hotmail.com. Vermeld bij uw inschrijving in ieder geval uw teamnaam en de namen van de deelnemers. De uiterste inschrijfdatum is woensdag 9 januari. Als u zich individueel opgeeft, zult u willekeurig worden ingedeeld, zodat een nieuw viertal ontstaat.

Geef u op, win de wisselbeker, en wordt FC Oudewaters “Historicus van het jaar”.

Wij zien uit naar de komst van u allen tijdens de derde editie van de jaarlijks terugkerende FC Oudewater Voetbalquiz. Een avond van de selectie voor u!

Met vriendelijke groet,

De selectie