Op vrijdag 27 januari vanaf 20.00 uur zal de selectie van FC Oudewater een avond organiseren voor de A-jeugd, supporters, alle senioren zowel dames als heren, sponsoren en iedereen die FC Oudewater een warm hart toedraagt. Deze avond staat in het teken van een voetbalquiz die zowel het (FC) Oudewater verleden als heden zal behandelen. De gehele avond zal ondersteund worden door live muziek. Deze band zal ook na de quiz doorspelen waardoor er voldoende tijd is voor het betreden van de dansvloer of ouderwets ouwehoeren over voetbal en vrouwen. De selectiespelers zullen u ondertussen voorzien van uw drankje en hapje.

Voor deze speciale FC Oudewater-avond kan men zich individueel opgeven, maar ook in teams. Aan de quiz zal in groepen van 4 deelgenomen worden en dit is dan ook het maximale aantal waarin je je kunt opgeven. U kunt zich inschrijven d.m.v. uw naam of namen in een what’s app/sms te sturen naar 06-29089737 of een e-mail naar gijskautz11@gmail.com. Uiterste  inschrijfdatum is woensdag 25 januari. Als u zich individueel opgeeft zult u willekeurig worden ingedeeld zodat een nieuw viertal ontstaat.

Geef u op, win de wisselbeker, en wordt FC Oudewaters eerste “Historicus van het jaar”.

Wij zien uit naar de komst van u allen tijdens de eerste editie van de jaarlijks terugkerende FC Oudewater-avond. Een avond van de selectie voor u!

Met vriendelijke groet,

De selectie