Fit ouder worden in Oudewater? Recreatief trimvoetbal!

Wie ging er vroeger altijd even een partijtje voetballen na school? En wie is er al jaren geleden gestopt met het clubvoetbal en daarmee met sporten in het algemeen? Wie heeft weer zin in recreatief trimvoetbal? Dat kan nu. Lekker buiten.

Voor een ieder die zich aangesproken voelt en weer lopend of op de fiets, met de kicksen achterop, naar een veldje wil, wil meehelpen de doeltjes neer te zetten, om daarna een degelijke warming-up te doen, dan even intrappen, om vervolgens een ouderwets partijtje te voetballen! Zonder competitiestress en uitwedstrijden. Maar wel gewoon bij de club, met gebruik van de faciliteiten. Wat wil een (oud) voetballer nu nog meer? En dan is het maken van die ene passeerbeweging of die splijtende pass belangrijker dan winst of verlies. Elke week weer even de kans om te schitteren, uit te waaien of een praatje te maken over de toestand in Oudewater.

FC Oudewater wil meewerken om haar faciliteiten hiervoor beschikbaar te stellen, voor een bescheiden contributie. De bescheiden contributie wordt overigens pas gevraagd als je het een keer hebt uitgeprobeerd en je denkt: “Volgende week weer!”

VOOR WIE

Voor iedereen als senior met of zonder voetbalachtergrond. Ontspannen met intresse voor andere mensen.

NIVEAU

Geheel onbelangrijk.

WANNEER

Elke week vanaf 30 september 2017. Zaterdagochtend van 8.30 tot 9.30 uur op het trainingsveld bij FC Oudewater.

VRAGEN/REAGEREN

Graag of kom gewoon langs en de meeste vragen zullen beantwoord worden. Binnenkort volgt op de website van FCO een apart e-mailadres voor vragen of reacties.

Albert Ponsioen
Piet la Lau