Harry Akkermans, Frans de Hey en Steven Tuinenburg tekenen bij

In zijn eerste seizoen leidde Harry Akkermans FC Oudewater naar het kampioenschap in de 4e klasse (zat). Intussen staat zijn team op een vijfde plaats in de 3e klasse (zat). Reden voor club en trainer om verder vooruit te kijken, met de verenging van het contract als resultaat. Voorzitter Ton Hendrickx: “We zijn tevreden over de aanpak en werkwijze van onze hoofdtrainer en gaan graag met hem door.”

Technische staf intact

Ook beloftentrainer Frans de Hey en keeperstrainer Steven Tuinenburg hebben hun contract verlengd. Hoewel het tweede elftal van FC Oudewater een lastig seizoen doormaakt heeft, staat de waardevolle inbreng van Frans de Hey als beloftentrainer buiten kijf. “Als club waarderen we de inzet van Frans de Hey, ook bij de beloftenteams O17 en O23. We kijken naar de lange termijn, daar past Frans volgens ons prima in.” Keeperstrainer Steven Tuinenburg blijft de Oudewaterse club ook trouw: “Steven doet hier al jarenlang waardevol werk voor onze selectiekeepers, ook bij de jeugd. Zijn inzet en inzicht zijn meer dan genoeg reden om zijn contract te verlengen.”

Nieuwe ontwikkelingen

Met de technische staf is afgesproken dat in de tweede helft van het lopende seizoen wordt nagedacht over de uitdagingen die de club in voetbaltechnisch opzicht te wachten staan. “De ambitie richting de 2e klasse, de rol van beloftenopleiding, viodeoanalyse, het inpassen van jonge spelers, het op niveau houden van de selectie, we hebben meer dan genoeg met elkaar te bespreken. Het is prettig om dat te kunnen doen met mensen die betrokken zijn bij de club en ons van binnenuit kennen. We hebben vertrouwen in deze mensen”, aldus voorzitter Hendrickx.