De Rimple Minds zijn al 11 jaar de enige voetbalhuisband in Oudewater. Opgericht onder de vlag van OVS is de band nu ook bereikbaar voor alle leden van ons nieuwe FC Oudewater.

Ons repertoire bestaat uit covers uit allerlei decennia. Ieder heeft daarin zijn eigen inbreng.

De laatste anderhalf jaar bestond de band uit een vaste bezetting van 4 leden: 2x gitaar, 1x basgitaar en 1x drums. Twee nieuwe zangeressen hebben zich inmiddels al aangemeld en hebben ook meegeoefend.

Maar er zijn nog meer plaatsen beschikbaar voor een ieder die het leuk vindt om te zingen of een instrument te bespelen in een echte band. We zoeken met name naar mensen die thuis zijn op toetsen, gitaar, percussie, saxofoon, trompet, zang of een ander instrument dat in een band past. Onze bassist, Pieter, zingt graag, maar vindt dat niet altijd makkelijk te combineren met lastige baspartijen. Dus mocht je als bassist interesse hebben: we horen graag van je.

Wil je het eerst een keertje proberen? Prima. Heb je een vriend/vriendin en wil je samen eens proberen? Ook prima. Wil je eerst alleen even kijken en luisteren? Ook goed. We oefenen ongeveer een keer in de 2 à 3 weken op dinsdagavond in het oude OVS-clubgebouw.

Heb je interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de onderstaande bandleden. Onze vereniging telt nu zo’n 1000 leden. Daar moet behalve voetbaltalent toch ook wel muzikaal talent in zitten?

Joost van Vliet; 06-44565151; mail@joostvanvliet.com
Jos den Held; 0348-417211; josdenheld@ziggo.nl
Richard Konings; 0348-562482; m.konings30@kpnplanet.nl
Pieter van der Windt; 0348-563219; windt248@planet.nl