Het bestuur van FC Oudewater is blij om te melden dat het contract met Heren 1-trainer Alex Redel weer voor een jaar is verlengd. Met Alex Redel kwam een trainer die attractief voetbal beloofde en dat is wat Oudewater de afgelopen twee jaar voorgeschoteld heeft gekregen. “Liever heel af en toe met 4-3 verliezen, dan regelmatig 0-0 spelen”, waren de woorden in zijn eerste kennismaking met de geelbuiken. “Deze belofte heeft hij meer dan waargemaakt en met de behaalde resultaten, waaronder de promotie naar de tweede klasse, heeft hij deze verlenging meer dan verdiend”, aldus director of football Gijs Kautz.

Kevin Sprenkels wordt in het nieuwe seizoen een nieuw, maar ook vertrouwd gezicht voor de groep van Dames 1. “Na vele jaren ervaring in de jeugd opgedaan te hebben en dit seizoen met Dames 2 ook zijn senioren-uren gemaakt te hebben, is hij klaar voor deze stap”, zo klinken de woorden van bestuurslid damesvoetbal Rosanne Zijerveld-Bader. Kevin gaat dit seizoen eerst op een prachtige manier afmaken met Dames 2 en gaat dan aan zijn nieuwe uitdaging beginnen. “Naast dat we blij zijn met de aanstelling van Kevin, willen we in het bijzonder Wilco van Groeningen bedanken voor zijn tomeloze inzet van de afgelopen jaren. Met hem heeft FC Oudewater grote stappen in het damesvoetbal kunnen zetten”, aldus Gijs Kautz. “We hebben een regionale rol in weten te nemen met betrekking tot het damesvoetbal in Oudewater en omstreken” vult Rosanne hem aan. Voor de talentvolle groep van Dames 2 komt hierdoor wel een vacature voor een nieuwe trainer open te staan, waar Oudewater vanaf heden actief naar op zoek gaat. Aanmeldingen hiervoor kunnen richting Rosanne Zijerveld-Bader.

Het bestuur van FC Oudewater feliciteert de twee hoofdtrainers en zal binnenkort communiceren over de overige stafleden binnen het dames- en herenvoetbal.