Oudewater plant zaadje en oogst

Oudewater is zeer gelukkig met het aantrekken van trainer-coach Gerben Schouten voor haar tweede elftal. Het elftal dat zich nu op de koppositie van de reserve tweede klasse bevindt kan zich klaar gaan maken voor een zeer gedreven en ervaren trainer.

“De gesprekken verliepen soepel en van allebei de kanten was er direct een klik” aldus voorzitter voetbal Gijs Kautz. “In Gerben hebben we iemand gevonden met vele vlieguren naast de relatief jonge hoofdtrainer Remco de Rijk. Ook in de onderlinge gesprekken sprak meteen hun beider passie voor het spelletje en met dit duo gaan we komend seizoen weer vol vertrouwen in.”

“Met pijn in het hart vertrek ik uit Woubrugge” geeft Gerben aan. “Na een prachtige periode was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik ben blij dat ik die in Oudewater gevonden heb. De club spreekt me aan, de gezelligheid past bij mij en volgens mij zijn ze net zo gek van het spelletje als ik. Ik kijk vol vertrouwen uit naar een hele mooie tijd.”

Oudewater is ondertussen nog wel op zoek naar een trainer-coach voor ons derde mannenselectie elftal. Daarnaast zoekt onze JO19-1 in de derde divisie ook nog haar trainer voor volgend seizoen. Bij interesse kan er contact gezocht worden met Gijs Kautz via tcvoetbal@fcoudewater.nl