Afgelopen tijd zijn er meer dan 200 jeugdleden op pad gegaan om Grote Clubactie loten te verkopen. Met de loten kunnen de kopers mooie prijzen winnen en de opbrengsten gaan voor het grootste deel rechtstreeks naar de club. De opbrengsten zijn natuurlijk meer dan van harte welkom en zorgen ervoor dat we leuke activiteiten voor de jeugd kunnen organiseren.

Dit jaar hebben we weer een geweldige opbrengst: Er zijn meer dan 2.700 loten verkocht met een opbrengst van maar liefst 6.409,44 euro!

Een groot compliment voor alle verkopers! Bedankt voor jullie inzet!

Beste lotenverkopers

Ook dit jaar hebben we weer een extra wedstrijd element toegevoegd. De 5 beste lotenverkopers winnen een prijs: een trainingspak van hun favoriete club! En de winnaars zijn bekend. De winnaars zijn:

  • Sven Sack
  • Nick van Vliet
  • Finn Zalm
  • Stijn Verwoerd
  • Nick Bode

Winnaar Sven is heel blij met zijn trainingspak. Winnaars gefeliciteerd!

Kids verkoopwedstrijd
Er zijn 10 kinderen die wel 40 loten of meer hebben verkocht. Zij doen mee aan de landelijke kids verkoopwedstrijd. Hiermee maken ze kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een Playstation 5!

Medailles

Ook andere verkopers hebben ontzettend hun best gedaan. Maar liefst 20 kinderen hebben 25 loten of meer verkocht, zij krijgen de speciale jubileum Grote Clubactie medaille.

Trekking

Voor de kopers van de loten is het goed om te weten dat december de trekking is. We hopen dat er mooie prijzen worden verdeeld tussen alle kopers!

Tot slot
Iedereen heel hartelijk bedankt voor de inzet! En volgend jaar doen we weer mee!

#vierhetsucces