HDV – Oudewater 0 – 16

Houdt Dapper Vol is de volledige naam van de Haagse voetbalvereniging HDV. Op het 2e gedeelte van het Haagse Zuiderpark, onder de rook van wat eens het oude ADO-stadion was werd een wedstrijd afgewikkeld welke in feite geen wedstrijd was. Een heel saaie bedoening daar in het Haagse, ondanks de huisvesting van diverse verenigingen was er behalve bij de pot op het HDV-veld en enige honderden meters verder bij de ADO-amateurs niets te beleven, de vele meeuwen hadden vrij spel op de lege velden.

Gezien het zeer summiere voetbalgenot hierbij een overzicht van de gescoorde doelpunten en hier en daar een bijzonderheid.

Minuut 2, Na drie gemiste kansen door diverse aanvallers van Oudewater scoort Bart Griffioen (0-1).

Minuut 5, Tim Goes scoort simpel de 0-2.

Minuut 9, Eerste en eigenlijk enige aanval van HDV in de eerste helft.

Minuut 10, Bart Griffioen zet voor, Sven Rietveld loopt de bal simpel binnen (0-3).

Minuut 15, Hands binnen de “zestien” Rietveld benut de strafschop (0-4).

Minuut 22, Dappere doelman Said Sealiti stopt achter elkaar inzetten van Griffioen en Boele.

Minuut 25, Veel aanvallen stierven een schoonheid, de slordigheid sloeg toe.

Minuut 39, Doorzetter Bart Griffioen zet Tim Goes vrij voor het doel (0-5).

Minuut 43, Simon La Lau scoort ‘uit-de-draai” de 0-6.

Minuut 46, Tweede helft begint met alle drie de wisselspelers nu in de basis.

Minuut 47, Net binnen de lijnen of de jeugdige debutant Jur Anbergen laat, na een pass van Neef Ivo Anbergen, de 0-7 op het scorebord zetten.

Minuut 49, De andere invaller Laurens de Vor neemt vervolgens de 0-8 voor zijn rekening.

Minuut 55, Na een serie gemiste kansen(!) tekent Tim Goes meedogenloos voor de 0-9.

Minuut 60, Penalty door hard werk van De Vor, Rietveld maakt het af (0-10).

Minuut 61, Rietveld scoort weer (0-11).

Minuut 62, Ivo Anbergen doet ook een duit in het zakje (12).

Minuut 70, Tijdje stil !! Behalve dan dat de Haagse aanvoerder zich voor de zoveelste maal te buiten ging aan te fors optreden, hierop aangesproken door Walter van der Neut dreigde het enigszins uit de hand te lopen.

Minuut 75, De beauty van de dag! Invaller Mike Rijsbergen schiet diagonaal en keihard de 0-13 binnen.

Minuut 79, Aangever Jesper v.d. Zwart geeft Tim Goes de mogelijkheid tot scoren, wat ook gebeurt (0-14).

Minuut 82, Een-tweetje tussen De Vor en Jur Anbergen, laatstgenoemde scoort de 0-15.

Minuut 84, Afstandsschot van Sven Rietveld raak (0-16).

Minuut 88,  Scheidsrechter fluit te vroeg af.