Ons bereikte het droeve bericht, dat Lies van Zuilen helaas is overleden ten gevolge van het corona virus. Zij heeft meer dan 3 weken op de IC gelegen, maar uiteindelijk het gevecht tegen het virus niet kunnen winnen.

Lies is vele tientallen jaren zeer intensief betrokken geweest bij de voetbalclub UNIO. Zij deed ontzettend veel voorkomende werkzaamheden binnen onze club en was altijd bereid om in te springen, daar waar nodig.

Zo is zij jarenlang gastvrouw geweest voor de scheidsrechters en de aanvoerders van de bezoekende teams en verkocht zij de munten bij vele evenementen bij de club. Verder is zij ook jarenlang mee geweest als representant van het bestuur bij de uitwedstrijden van UNIO 1. En ook is zij een grote steun geweest voor haar man Martin, die vele tientallen jaren penningmeester en bestuurslid is geweest bij UNIO. Kortom: een verenigingsmens in hart en nieren, waar we helaas veel te vroeg afscheid van moeten nemen.

We zullen haar missen bij de vereniging en wensen Martin, hun dochter Simone en schoonzoon Ferry veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur FC Oudewater