Hoi allemaal,

Het is weer zover. De teamindelingen zijn bekend en je krijgt te horen in welk team je volgend jaar speelt. Ik heb al heel vaak verteld hoe spannend ik het zelf vond om dat vroeger te horen. Ook ik ben wel eens teleurgesteld geweest omdat ik niet in het hoogste team zat of dat ik niet bij een vriendje zat. Heel veel jaar later begrijp ik ook dat ik er heel veel van geleerd heb. Soms kun je juist daardoor de betere worden in een team en je daardoor concentreren op andere dingen zoals andere coachen en beter maken. Ook dit maakt van jou weer een nog betere voetballer of voetbalster. En met andere kinderen in een team komen zorgt er alleen maar voor dat je naast je goede vriendjes en vriendinnetjes, nog meer nieuwe kids leert kennen en op een superleuke manier. Door voetballen heb ik uiteindelijk mijn beste vrienden ontmoet en daar heb ik echt niet de hele jeugd bij in het team gezeten. Maar ja… Ik begrijp dus wel dat het spannend is.

Vanaf deze plek wil ik ook nog even Lars bedanken die ongelooflijk veel heeft gedaan voor de jeugdopleiding van FCO en hij gaat daar na 9 seizoenen mee stoppen. Jullie kennen Lars allemaal en hij heeft de jeugdopleiding van Oudewater echt een nieuw gezicht gegeven en aan ons de taak om dat vast te houden en te blijven ontwikkelen. Lars, ik heb oprecht genoten van onze samenwerking de afgelopen 9 seizoenen en ik wil jou en Voetbalopleidingscentrum.nl enorm bedanken voor wat jullie voor de club betekent hebben.

Kids, dankjulliewel voor weer een prachtig seizoen en ik kan niet wachten tot de zomer voorbij is en we weer aan de slag kunnen. Voor nu, genieten van de zon, fit blijven, veel hooghouden en latje trappen en tot volgend seizoen.

Je vindt de indeling hier:

FCO Teamindeling-2023-2024

Voor vragen over de indeling kun je je vragen kwijt aan tcvoetbal@fcoudewater.nl

Met vriendelijke groet,

Gijs Kautz

Technisch bestuurslid, FC Oudewater