Op 29 augustus vond de eerste informatie avond voor de leiders van de teams uit de onderbouw plaats.

Edwin Stalvord en Lars van Halteren (Voetbalopleidingscentrum), Rosanne Zijerveld-Bader en Nadia van Kooten verwelkomden de enthousiaste (nieuwe) leiders van onze club. Samen met o.a. Nico van Wier, Paul Dionisius en Ruud Vermeulen, Harold van der Weide en Michelle Vergeer coördineren zij het voetbal binnen onze club.

Het programma bestond onder andere uit het voorstellen van de nieuwe coördinatoren, hoe de structuur van de voetbalzaken is opgezet, en bijvoorbeeld de introductie van het nieuwe gemengd voetbal.

Voor het seizoen 2022-2023 is er weer het coachhandboek. In dit boek staan bijvoorbeeld de visie van FC Oudewater, het trainingsplan en de spelprincipes. Hiermee zijn voor iedereen de manier van spelen, de regels, de omgangsvormen en het plan duidelijk.

Speciale aandacht is besteed aan het gemengde voerbal. Vooraf is onderzocht binnen de club of meisjes dat willen en het blijkt dat 45% dat daar graag gebruik van maakt. Daarom zijn we dit seizoen gestart met gemengd voetbal. Vanaf de O13 bieden we dan de splitsing aan.

Op 30 augustus organiseren we de informatieavond voor de trainers van de bovenbouw. Voor de ouders organiseren we eind september een ouderavond.

We wensen alle leiders een fantastische tijd met hun teams toe. Veel plezier in het nieuwe seizoen.

FC Oudewater