Laat ik mee eerst even voorstellen. Mijn naam is Troy de Korte (Heren Zat 6) en ik ben door het bestuur gevraagd om de rol van communicatiemedewerker binnen FCO op mij te nemen. Dat doe ik als lid van de vereniging graag, daarnaast sluit het ook goed aan op mijn pas afgeronde opleiding Sportmarketing en Management.

Mijn doel is om een communicatieplan op te zetten dat ervoor zorgt dat iedereen binnen FCO de informatie krijgt die voor hem/haar relevant is en op tijd. Er zo op het eerste gezicht genoeg te verbeteren, is mijn eerste indruk. Maar ik wil starten met een onderzoek onder de leden en daar heb ik jullie medewerking voor nodig. De communicatie is van belang voor de leden, vandaar dat het voor mij ook van belang is om de leden bij de eerste stappen te betrekken.

Ik wil dit doen door binnenkort een korte enquête rond te sturen. Ik ga die informatie gebruiken om te kunnen bepalen wat de behoefte is, wat anders moet of juist moet blijven/verbeteren. Daarna kan ik snel aan de gang om zaken te realiseren.

Jullie deelname aan het onderzoek wordt zeer op prijs gesteld en natuurlijk kan ik hulp gebruiken! Heb je interesse om in de komende 2 maanden mee te helpen met het opstellen van het plan mail dan naar socialmedia@fcoudewater.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Troy