Trots en blij zijn wij met de verlenging van Jeffrey Brouwer als trainer binnen onze mooie jeugdopleiding. Niet alleen omdat hij ook volgend jaar bij de JO17-1 als trainer actief blijft, maar zeker ook omdat wij met hem in overeenstemming zijn gekomen de JO12-1 onder zijn hoede te nemen in het seizoen 2023/2024. Jeffrey gaat volgend jaar dus twee elftallen trainen!

Jeffrey Brouwer (28) is misschien wel het bekendste gezicht onder de trainers van FC Oudewater. Jeffrey is in het dagelijks leven werkzaam bij de Yellowbellies. Daar is hij naast kindervriend ook één van de strategische planners.

Jeffrey heeft drie jaar in de selectie gevoetbald in Oudewater. Na het oplopen van een zware knieblessure is hij na drie operaties zijn kruisband kwijt. Mede daardoor heeft hij zich gestort op het trainersvak. Tussen nu en eind mei hoopt hij zijn UEFA-C Youth diploma in de wacht te slepen.

Jeffrey: “ Na dit seizoen laat ik een groepje spelers los die ik al een tijdje onder mijn hoede heb. Ik heb enorm van genoten van deze periode. Ik kijk uit naar de nieuwe O17, waarin veel spelers zitten die ik uit het verleden ken. Ik wil ze graag begeleiden bij hun eerste stappen in de bovenbouw. Daarnaast heb ik ook veel zin om met de 12-1 aan de slag te gaan. Ik ga dit seizoen mijn UEFA-C diploma halen bij de KNVB. Daar hebben ze verteld dat de jongens in deze leeftijd het meeste leren. Dat heeft mijn enorm getriggerd. Ik wil graag de brug zijn tussen het kleine en grote veld voor deze ambitieuze groep spelers”.

Jeffrey, we wensen jou en je teams enorm veel plezier en succes!