Een  grauwe dag, regen werd afgewisseld door flinke buien; onze mannen deden hun uiterste best en kregen uiteindelijk geen loon naar werken. Laten we het maar kort houden: de eerste helft was een weinig inspirerende aangelegenheid. De FC deed het iets beter dan de Zegvelders, maar konden dat niet met een doelpunt tot uitdrukking brengen. Gelukkig was Jari goed op zijn hoede en bewaakte Tycho zijn opponent hartstochtelijk. Boudewijn trachtte zijn team op te zwepen. Thijs,Tom en Matthijs liepen hun benen uit het achterwerk, maar tevergeefs. En zo kwam er een eind aan de eerste helft. De brilstand dus en dat zegt men altijd bij 0-0.

De tweede helft werd met elan begonnen, maar zakte ook weer weg in de druilerige regen. Wouter was dominant aanwezig, het leek wel of de tegenstanders bang waren voor zijn postuur. En Jeroen
en Boet zetten al hun krachten in. Plotseling, geheel onverwacht, een counter van de Zegvelders, onze keeper te ver uit zijn  doel, onze achterhoede greep mis en de 0-1 achterstand was geboren. Siveo was sneller en combineerde beter. Bij ons ging er teveel mis.

Hartverwarmend was ons slotoffensief van 14,5 minuten. Het publiek rees op en stond op de puntjes van de tenen. Alle mankracht werd bij de rood-witten ingezet. Met een beetje meer geluk hadden er drie ingevlogen maar de tegenstanders -met keeper Jan Stavast- redden het steeds op het nippertje.
De inzet van onze 17.2-mannen was formidabel, het geluk was echter niet aan hun zijde. Misschien hadden ze het slotoffensief wat eerder moeten inzetten, maar dat is gemakkelijk nakaarten.
Volgende week nieuwe kansen en  er weer goed tegenaan.