Vrijdag stonden de laatste wedstrijden van dit seizoen op het programma tijdens een toernooi bij vv Bergambacht. Er deed een flink aantal spelers mee met het 6to6 in Oudewater, maar Nick Wiltenburg, Nick Henkes, Carlo van Dijk, Jona Hoogenbom, Danny Zuiver, Dyron Maat en Remco Maaijen waren gelukkig bereid om de personele problemen op te lossen.

De poule bestond oorspronkelijk uit Bergambacht, CKC, FCO en ARC, maar dat laatste team kwam helaas niet opdagen. Dat bezorgde de wedstrijdleiding enige hoofdbrekens, maar er werd een oplossing gevonden. Er zou 2 keer tegen elke tegenstander gespeeld worden, 1 maal 25 minuten en een keer een kwartier. Nadat CKC-Bergambacht in 0-0 was geëindigd, moest ons team het tegen de thuisploeg opnemen. Ook in deze wedstrijd werd niet gescoord, dus de stand bleef steken op de brilstand. Hierna speelden we tegen het Rotterdamse CKC. Die pot werd met 1-0 gewonnen, door een benutte penalty van Nick Wiltenburg, nadat hij zelf in de zestien onderuit gemaaid was.

In het tweede duel tussen Bergambacht en CKC werd ook slechts eenmaal gescoord, 1-0 voor de thuisclub. Nick Henkes werd de matchwinnaar in het 2e potje tegen Bergambacht, zijn verre voorzet werd door de verdediging en door de FCO-aanvallers gemist en draaide bij de tweede paal binnen. Met nog 1 wedstrijd te gaan was de toernooiwinst al binnen, maar ons team wilde ook graag de laatste winnen. Dat leek te gaan lukken, door een mooie schuiver van Danny Zuiver in de verre hoek, maar CKC wist in de laatste minuut gelijk te komen door een corner knap in te koppen.

Toch nog een mooi resultaat aan het eind van een moeizaam seizoen.