Woensdagavond mochten onze meiden aanvangen op het hoofdveld van Rohda.

De laatste wedstrijd van de competitie.
De meiden waren gebrand om punten te pakken tegen de sterke tegenstanders uit Bodegraven.

En dit lukte, hiermee verzekerde FCO MO17-1 zich van een 2e positie in de eindstand.

De wedstrijd begon sterk, al snel kreeg FCO een corner, deze werd goed voor gebracht door Inaya, Luna liep door en tikte binnen.

Daarna werd er mooi aanvallend voetbal gespeeld door de Oudewaterse meiden maar ook Rohda kreeg een aantal kansen die gevaarlijk voor het doel kwamen. Yin redde goed en zorgde voor 0 tegengoals.

Het spel kakte even in, we begonnen ons aan te passen aan de tegenpartij. Elif trapte een mooie corner maar deze werd van de lijn gehaaldZ
Uiteindelijk weer een corner vlak voor rust, het was weer Inaya met de goede trap en nu Lianda die hem snoeihard binnen schoot. En met een goed gevoel gingen ze de kleedkamer in.

Na rust startte we fel, gericht op nog meer doelpunten.

Snel was er een mooie aanval opgezet vanuit Lynn en Fiene, Inaya stuurde Gabi diep. Op grote snelheid sprintte Gabi richting een 1 vs 1 met de keepster, ze won dat duel en tikte de bal net voor de achterlijn binnen.

Daphne, Linde, Zoë en Lianda moesten hard aan de bak om de tegengoals te voorkomen, de snelle spitsen van Rohda kwamen heel dichtbij, maar net niet dichtbij genoeg.

Uiteindelijk een mooie combinatie van Tessa en Luna stuurde Gabi weg langs de zijlijn, die sprintte door tot de achterlijn, gaf een voorzet zoals uit het boekje, op Inaya, die rustig de tijd nam om de bal binnen te schieten.

Met Inass voorin erbij, herhaalde deze actie zich nog geen 5 minuten later op identieke wijze Inass werkte hard, bezorgde de bal in de diepte, Gabi bracht de bal voor en schoot weer Inaya binnen.

Een mooie wedstrijd met goed voetbal als afsluiting van de competitie.

Goed gedaan meiden!
Morgen vertrekken de meiden van de MO17-1 en MO15-1 naar Frankfurt voor Internationaal toernooi.⚽️💪🏻 We wensen ze veel plezier en succes!