FC Oudewater feliciteert Lars van Halteren met het behalen van het UEFA-B diploma.

We hebben Lars gevraagd hoe hij het behalen van het diploma heeft ervaren:

 

Vanwege mijn werkzaamheden in de avond uren is het moeilijk om te starten met een cursus als deze. Naast aardig wat huiswerk wordt er ook verwacht dat je twee, drie keer in de week een stage loopt in voornamelijk de avonduren. Die kans heb ik gekregen bij Alphense Boys O18. Tijdens de eerste bijeenkomst in Zeist werd er met een knipoog gezegd: “Zeg tegen je partner dat ze de belangrijkste op de hele wereld is, maar dit seizoen even niet. Je moet een hoop tijd investeren om niet achterop te raken”. De toon was direct gezet, haha. Gelukkig kreeg ik vanuit het thuisfront alle steun. Ik ben mijn werkgever Voetbalopleidingscentrum.nl en FC Oudewater dankbaar dat zij mij de ruimte en tijd hebben gegeven om deze cursus te volbrengen, want als mensen om je heen niet flexibel zijn wordt het echt een hels karwei. Over een tijdje wil ik zeker opgaan voor UEFA-A!