Afgelopen zaterdag startte de M013 hun eerste wedstrijd tegen Feyenoord. Dit meisjes team van Feyenoord is sinds kort opgestart en bestaat uit geselecteerde meisjes. Onze meiden moesten er dus flink tegenaan. We hadden wel versterking van 2 gastspeelsters Sophie en Vera.

De eerste helft ging redelijk gelijk op maar er werd door beide partijen niet gescoord en gingen dus met 0-0 de rust in.

Vrij snel na de rust kwam Feyenoord op voorsprong . Daarna werd het voor Oudewater lastiger. Al snel kwam de 0-2. Toch kwam Oudewater terug met een mooi doelpunt van Indy van Groeningen. Vlak voor het einde scoorde Feyenoord nog hun derde doelpunt.
Al met al hebben de meiden van Oudewater goed spel laten zien en hebben het de dames van Feyenoord zeker niet gemakkelijk gemaakt!