Voor aankomend seizoen hebben wij Michelle Vergeer aangesteld als trainster/coach van de nieuwe MO17-1. Dit gaat ze doen naast haar huidige functie als coördinator meisjes voetbal. Michelle is al jaren actief in het dames voetbal en heeft afgelopen jaar haar eerste KNVB diploma gehaald. In het dagelijks leven werkt zij als onderwijs assistent bij groep 7 en groep 8 op het Speciaal Basis Onderwijs in Gouda.

Michelle speelt nu voor het vierde jaar bij de Dames en heeft behoorlijk wat jeugdelftallen doorlopen en heeft de ontwikkeling als speelster en trainster volledig meegemaakt. “het is onwijs leuk om te zien hoe we zoveel enthousiaste mensen op de been hebben gekregen om het meisjes voetbal naar een hoger plan te tillen. We zijn er nog niet, maar we zitten in de lift!”

De afgelopen seizoen was Michelle coach van de O13 leeftijd. Michelle: “ik heb een hoop geleerd in de seizoen bij de O13. De club en ik denken dat het voor mijn persoonlijke ontwikkeling als trainster goed is om aankomend seizoen de MO17-1 op te pakken. Het is een leuke groep meiden die een goed niveau kunnen halen. We gaan er een gezellig en sportief seizoen van maken!”