Deze week kijken we mee met de meiden van MO13-1, met een fantastische winst van 0-6!

In de kou naar Hellevoetsluis.

De meiden stonden vol spanning te wachten op de uitslag van rivalen Blijdorp-VDL, want een verlies van de eerstgenoemde zou zorgen voor de mogelijkheid op kampioenschap.
En dit bleek werkelijkheid te worden, met een minder wedstrijd gespeeld, konden wij nu naar plek 2 stijgen met 1 punt verschil.

Daar gingen de Oudewaterse meiden dan ook vol voor tegen FC Vlotbrug.
Een lekker tikkie-takkie spelletje leidde tot verschillende acties voor de goal van Evy en Elisabeth.
Verdedigend was er weinig werk, Elizabeth, Indy, Melinde en Marith deden mee in de opbouw en vingen de korte aanvallen van de tegenpartij goed op.

Uiteindelijk was het Jill die de 0-1 op het scorebord zette, na een goede steekpass van Merel kon Jill de verre hoek kiezen en was het eerste doelpunt een feit.

Niet veel later kwam de actie van Marith, Lynn en Jill die eindigde bij Pim, zij schoot de bal strak de hoek van het doel in.

Net voor rust kregen de Oudewaterse dames wat meer ruimte in het spel, al snel speelde Indy de bal richting Anne, zij speelde de bal goed voor de voeten van Tatum wie prachtig afrondde.

In de rust werd het strijdplan gemaakt, keepster Fenna had nog geen bal gehad op onze eigen helft en stond te rillen van de kou. Met muts en extra trui aan toch weer onder de lat.

In de 2e helft kwam de keeperbal van de tegenstander terecht bij Elizabeth, zonder twijfel schoot zij de bal fantastisch onderkant lat over de keepster heen.

Anne was verschoven naar de voorste linie en was bij de laatste 2 doelpunten de aangever van de voorzet. Eerst voor Melinde die de 0-5 binnen schoot en een minuut later op dezelfde manier voor Tatum die met links de 0-6 maakte.

Met een goed gevoel op naar de laatste 3 wedstrijden en misschien wel het kampioenschap!