De inhaalwedstrijd van afgelopen dinsdag werd gespeeld bij EMM in Roelofarendsveen.

Een heerlijk avondje zomervoetbal met 25 graden.

De meiden begonnen wisselvallig aan de 1e helft , waar  de verdediging, met Zoë, Jasmijn,Roos, Simone en Linde moeite hadden  met de  snelle  en balvaardige spits van EMM.

Ruststand 2-2.

Na de rust gingen de meiden beter voetballen, met voorin meer kansen voor Elif B, Lois, Amenze en Fee. Daarmee werd de score nog een keurige 2-5 winst. De aansluiting met de nummer 1 Gouda werd zo behouden.

Op zaterdag 21 mei speelde MO15 tegen Gouda MO15.

Met de wetenschap dat winst of gelijkspel bij Gouda voldoende was om het kampioenschap binnen te halen, begonnen de meiden scherp aan de wedstrijd.

Bij winst van FCO ligt het kampioenschap weer open.

Een lekkere wedstrijd vol spanning en 2 aanvallende ploegen zorgde voor een mooi schouwspel. En een aantal mooie reddingen van keepster Yin!

Ruststand 0-0

De spanning bij Gouda werd zichtbaar en de meiden  van FCO kregen meer kansen. Met een drukgevend middenveld van  Luna, Lotte en Kiki werd FCO  sterker in de 2e helft.

Het sterke doorzetten van de op linksvoor spelende Elif D zorgde voor een aantal kansen en corners. Bij 10 min voor tijd kreeg Ellis een bal vanuit een corner en scoorde 1-0. Blijschap bij FCO, teleurstelling bij Gouda.

Met allebei nog een wedstrijd tegen Alphia ligt alles nog open …..