Na een aantal maanden rust mochten de meiden weer de groene (kunst)wei in. De dames zijn vervroegd overgeheveld naar de MO17. Het was een vroegertje, 8.25 uur verzamelen op het marktplein, voor de wedstrijd in en tegen Fc Oudewater. Tirsa was helaas nog afwezig.

In een vertrouwde 4-3-3 opstelling werd de wedstrijd aangevangen tegen de fysiek sterkere en grotere tegenstander. Vandaag startten Naomy, Vera en Ingrid op de bank. Iris in de goal, Anouk, Lotte, Louise en Norah Hoek voor haar, Carolien, Norah B en Annemarie op het middenveld en voorin Anneroos, Melanie en Iris.

De eerste minuten was aftasten van beide kanten. Voorzichtig de bal rondspelen en mondjesmaat werd de aanval gezocht. Blauw-wit had een optisch overwicht en creëerde een paar kansjes. Echter echt gevaarlijk? Nee. Aan de andere kant had Iris ook een rustige eerste helft. De wedstrijd kabbelde rustig voort tot de 30e minuut, een corner viel voor de voeten van Lotte die simpel binnen tikte. Zonder noemenswaardige zaken werd de rust bereikt.

In de tweede helft een omgekeerd beeld, Fc Oudewater drong de blauw-witte terug en waren regelmatig gevaarlijk en het was goed dat Iris al in vorm was. Uiteindelijk moest ook zij capituleren en de 1-1 toestaan. Daarna sloeg de vermoeidheid toe bij beide teams, tegenover kansen van Oudewater stonden wat afstandschoten van Quick Boys. Na 80 minuten was de koek op. Al met al een prima, en terechte, uitslag tegen een sterke tegenstander.

Bron: Website Quick Boys