Het bestuur van FC Oudewater heeft Melissa Cornelissen bereid gevonden om de rol van bestuurslid Cultuur, Evenementen & Vrijwilligers op zich te nemen. In deze rol zal Melissa zich gaan bezighouden met het uitdragen van de FC Oudewater cultuur, het vormgeven van het vrijwilligersbeleid en de coördineren van evenementen. Melissa zal de komende maanden als a.i. bestuurslid in het bestuursoverleg plaatsnemen. Verder zal zij voor deze portefeuille haar doelstellingen gaan formuleren binnen het FC Oudewater 2.0 plan.

In de algemene ledenvergadering van november 2024 zal Melissa officieel worden voorgedragen voor de bestuursfunctie.

Melissa Cornelissen: “Sinds vier seizoenen ben ik onderdeel van de damesselectie bij FC Oudewater. Voetbal is echt mijn passie en een groot onderdeel van mijn leven, inmiddels doe ik dit spelletje al ruim 17 jaar. Vier jaar geleden heb ik samen met een aantal anderen meiden de overstap vanuit Linschoten gemaakt. We zijn hier met open armen ontvangen en dat laat zien waar we met FC Oudewater voor staan. In een gesprek met één van de bestuursleden over deze positie werd ik meteen enthousiast. De cultuur én de vrijwilligers zijn iets wat ons als club uniek maakt, iets waar we trots op moeten zijn. Het is een onderwerp waar meer aandacht aan besteed moet worden. Hier wil ik mij de komende tijd voor gaan inzetten!”

Naast voetbal ben ik werkzaam bij Promad in Oudewater. Hier ben ik verantwoordelijk voor alles rondom marketing en externe communicatie richting onze opdrachtgevers. Ik kijk er naar uit om me de komende periode te mogen inzetten voor onze club!

Het bestuur van FC Oudewater wenst Melissa veel succes en plezier in haar functie!