Lieve allemaal,

Wat een heerlijk voetbalseizoen hebben we weer gehad. We hebben weer vele kinderen plezier zien hebben en wat hebben er weer veel trainers, ouders, leiders en coaches gezorgd dat dit allemaal weer mogelijk was. Een heel klein zorgenkindje is wel dat het aantal vrijwilligers steeds minder wordt en dat er steeds meer druk komt op de mensen die al heel veel voor onze prachtige club doen. Vraag dus even aan je papa of mama wat hij of zij wil betekenen voor de voetbal en laat ze een berichtje sturen naar cultuur@fcoudewater.nl.

Natuurlijk willen jullie gewoon de indeling zien en ik begrijp dat ook. Vergeet niet, wij gaan er weer alles aan doen om het je heel erg naar je zin te maken volgend jaar in welk team je ook ingedeeld bent. Overal gaan we weer lekker voetballen en daar gaat het uiteindelijk om. Er zullen er een paar door de indeling heel blij zijn, en er zullen er een paar misschien even moeten slikken. Neem van mij aan, het komt goed. Blijf lekker trainen en blijf lekker voetballen, we doen er alles aan om er weer een prachtig jaar van te maken en wie weet maak je weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

De indeling voor de jeugd voor het seizoen 2024-2025 vind je via deze link: Teamindeling FC Oudewater Jeugd 2024-2025.

Kids, dankjulliewel voor weer een prachtig seizoen en ik kan niet wachten tot de zomer voorbij is en we weer aan de slag kunnen. Voor nu, genieten van de zon, fit blijven, veel hooghouden en latje trappen en tot volgend seizoen.

Voor vragen over de indeling kun je een berichtje sturen naar tcvoetbal@fcoudewater.nl

Met vriendelijke groet,

Gijs Kautz

Technisch Bestuurslid