Met gepaste trots presenteert FC Oudewater haar nieuwe aanwinsten voor de staf van de selectie 2024-2025. Eerder werd al bekend dat FC Oudewater trainers Remco de Rijk en Gerben Schouten aangesteld had als trainers voor de selectie en nu begint de staf ook meer vorm te krijgen.

Met Silvester Hoogeveen als ass. trainer vinden we de toevoeging waar we naar op zoek waren, aldus Gijs Kautz. “Silvester is jarenlang aanvoerder geweest van de Oudewaterse hoofdmacht en weet wat er nodig is om resultaten te behalen.

Met Tim Achterberg vervangen we na 10 jaar Steven Tuinenburg als keeperstrainer. Niet alleen de jarenlange ervaring van Tim als keeper gaf de doorslag.

Hij is een hele fijne gozer en uitermate gemotiveerd. We weten zeker dat hij met de selectie keepers weer een volgende stap zal zetten.

Arjan van Beek en Dave Janmaat zullen de rol als leider invullen tezamen met de reeds actieve Fons Ter Burg en Wim Hendrix. Met dit leidersduo, wat ook al jarenlange ervaring heeft in het eerste elftal, draagt Oudewater niet alleen zorg voor haar selectie maar ook voor cultuur-behoud.

Deze mannen weten waar Abraham de mosterd haalt en de selectie mag in de handen knijpen met deze aanvullingen” aldus de voorzitter voetbal. “Bij het tweede prijzen we ons overigens nog steeds meer dan gelukkig met leider Wil van de Neut.”

Bent u geïnteresseerd om dit prachtige team te versterken als grensrechter voor 1 of trainer van het derde neem dan contact op via tcvoetbal@fcoudewater.nl of 0650010058.

foto: Van links naar rechts; Dave, Tim, Remco, Silvester, Gerben, Arjan, Gijs&Ties Kautz