FC Oudewater is blij te vermelden dat het een opvolger heeft gevonden voor de huidige trainer van O19-1. Yannis Dontis is een verbinding voor 1,5 jaar aangegaan als trainer van dit vlaggenschip van de jeugd. Met de komst van Yannis neemt Oudewater ook in goed overleg afscheid van Chiem. Helaas heeft de samenwerking niet gebracht wat beide partijen ervan verwachtte.

Yannis gaat vol vertrouwen deze nieuwe uitdaging aan en heeft in de korte periode dat hij hier loopt al een goede indruk opgedaan.

“Na het bekijken van de videobeelden en een live wedstrijd was ik overtuigd van de kwaliteiten van de ploeg. De gesprekken met het bestuur en de HJO verliepen uitermate plezierig en dat geeft me ook veel vertrouwen in een mooie samenwerking. Ik streef altijd naar het hoogst haalbare waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan. Dit sloot volledig aan bij de visie van FC Oudewater.”

Voorzitter voetbal, Gijs Kautz, is uitermate verheugd met de aanstelling van Yannis. “Bij sommige trainers weet je gewoon dat er een match is. Het enige spannende is dan nog of je ze binnen kan halen. We zijn heel blij met de komst van Yannis en geloven ook dat dit niet enkel bij de komende 1,5 jaar blijft. We wensen Yannis enorm veel plezier en succes in zijn periode bij FCO en heten hem van harte welkom.”