Bij een nieuwe gefuseerde voetbalvereniging hoort natuurlijk een nieuwe site, een site waar alle informatie over FC Oudewater is terug te vinden.

Daarom presenteren we (met de credits aan Tieme) u met veel trots onze nieuwe website. De website voor iedereen van FC Oudewater.

Deze site is ‘responsive’ en dat betekent dat hij er op je telefoon uitziet als een app. Voor alle schermen (PC, laptop, tablet, mobiel) past de site zich aan, zodat alles optimaal leesbaar en vindbaar blijft.

De site gaat verder dan alleen het plaatsen van tekst en foto’s. De site bied onze leden de mogelijkheid om op artikelen te reageren of een reactie te plaatsen op het gastenboek.
We nodigen u dan ook van harte uit om hier gebruik van te maken.

Er zijn wel een paar regeltjes aan verbonden; geen schuttingtaal, geen racisme, geen beledigingen of vervelende reacties die op de man gespeeld zijn. Reacties alleen onder je eigen naam en niet van een ander. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan.

Wil je zelf een artikel – als bijvoorbeeld een wedstrijdverslag – geplaatst hebben dan kan dit natuurlijk ook. Stuur je artikel dan naar artikelen@fcoudewater.nl waarna je artikel zo snel als mogelijk geplaatst wordt.

De komende weken zullen enkele secties nog enorm worden uitgebreid. Denk daarbij aan een video- fotopagina, pagina met het wedstrijdprogramma, uitslagen en verslagen maar natuurlijk ook (zodra ze bekend zijn) een pagina met de teams van FC Oudewater.

Ook de voortgang en ontwikkelingen van de fusie zal op de site van FC Oudewater te volgen zijn.

Houd daarom onze site in de gaten. Hebt u op of aanmerkingen, suggesties en of tips? Laat ze ons weten. Wij staan er voor open.

Wij wensen u veel plezier met onze nieuwe site.

Bestuur FC Oudewater