De wedstrijd tegen DHSC uit Utrecht werd met spanning tegemoet gezien, uiteindelijk vielen de prestaties van de “betaalde” amateurs bitter tegen. De Oudewaternaren konden het spel van de bezoekers redelijk goed bijbenen. Nadat Rodney Sneijder na een klein uurtje gewisseld was werd het spel van de Utrechters alleen maar matiger. Het stond bij het rustsignaal 0-2, na o.a. een doelpunt van de eerder genoemde ex-prof, hij kreeg hierbij wel de hulp van de Oudewaterse doelman. Vooralsnog was het een aardige wedstrijd die veel bezoekers trok. Door een penalty tegen en een voor de gastheren ( Menno Venhof in de 89ste min.)werd het uiteindelijk een verdienstelijke 1-3.

Oudewater – Dilettant 2 – 1
Dit was een wedstrijd waarover je alleen kunt zeggen dat trainer Akkermans nog heel wat werk moet verzetten om de ploeg op de rij te krijgen. De eerste helft was nog redelijk waarbij de kansen hoofdzakelijk aan de Oudewaternaren werden gegund. Bij een snelle aanval welke prima van achteruit werd opgezet was het Sjoerd Wiltenburg die prima afrondde 1-0 na een kleine 20 minuten spelen. In de tweede helft maakte Bjorn Stalvord, na ruim anderhalf jaar blessureleed zijn (r)entree en hij deed het zeker niet slecht. Overigens kwam Dilettant in de 68ste minuut verdiend op gelijke hoogte na geknoei in de Oudewaterse defensie. De tweede helft was duidelijk voor de mannen uit Krimpen a/d Lek. Kort voor tijd waren er nog wat kansjes over en weer, waarbij o.a. Venhof het geluk niet aan zijn zijde had. Een twijfelachtig gegeven vrije trap zorgde er voor dat Djardo Boele uiteindelijk de matchwinnaar werd ( 2-1, 83ste min.)