Ook aankomend jaar is Remco de Rijk trainer/coach van de Jo19-1. Gezien de resultaten, maar vooral gezien de ontwikkelingen die spelers doormaken was het geen discussie wie wij op het vlaggenschip van de jeugd wilden hebben. Remco gaat voor het vierde seizoen achtereen de Jo19-1 coachen. Dit zal hij ook volgend jaar doen in combinatie met zijn rol als assistentschap bij het eerste elftal. Remco is samen met de hoofdtrainer, HJO en bestuurslid voetbal verantwoordelijk voor de overgang van jeugd naar senioren. Deze brug werkt goed en houden wij in stand.

Remco is in bezit van UEFA C en gaat aankomend seizoen een gooi doen naar UEFA B. Hij is eigenaar van Topskilz. Dat is een bedrijf dat voetbaltrainingen, tennistrainen en bootcamps organiseert.

Als speler heeft hij een CV waar menig voetballer van droomt. Van OVS, UNIO en Tonegido is hij acht seizoen een zeer gewaarde basisspeler geweest bij Jodan Boys waarmee hij zelfs promoveerde naar het toenmalig hoogste amateur niveau, de Topklasse. Via weer UNIO, Montfoort en Sportlust is hij nu met pensioen en deelt hij zijn ervaringen al jaren met de Oudewaterse jeugd.

Remco: “ We zijn vijf jaar geleden iets moois begonnen in de jeugdopleiding en daar plukken we nu de vruchten van. Mo19 en Jo19 spelen op een hoog niveau, het tweede speelt mee voor promotie en het eerste staat bovenaan. Ik ben blij daar onderdeel van uit te mogen maken”.

#fcoudewater????⚪️????