Het coronateam bij FC Oudewater is niet alleen verantwoordelijk voor het opstellen van de protocollen en het toepassen van aangepaste algemene maatregelen. Op elke wedstrijddag dient er, volgens de overheidsrichtlijnen ook een corona coördinator te zijn. Deze coördinator is niet alleen aanspreekpunt, maar moet ook toezicht houden op het naleven van de regels. De nieuwe (tijdelijke) maatregelen maken de taak van het coronateam niet minder inspannend.

Het toezicht houden (zichtbaar zijn)  is voor het coronateam een hele klus. Als coördinator opereer je in basis alleen en hou je het overzicht. Wanneer je ook het naleven (en voorlichting over)  van de protocollen en maatregelen gaat uitvoeren, dan kom je handen en voeten te kort.

Er is een corona coördinator ochtend en middag dienst. Deze rol wordt door een van de leden van het coronateam uitgevoerd. Ter ondersteuning van deze taak is het coronateam op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het voorlichten en handhaven op wedstrijd dagen. Je werkt in tweetallen samen met de corona coördinator van dienst en brengt aan het einde van je dienst een kort verslag uit over dat wat je hebt gezien en wat er eventueel voor verbetering vatbaar is.

Ben je bereid om als vrijwilliger coronadiensten te draaien (ochtend of middag) reageer dan op dit bericht, dan nemen we contact met je op.