Afgelopen tijd zijn er meer dan 200 jeugdleden op pad gegaan om Grote Clubactie loten te verkopen. Met de loten kunnen de kopers mooie prijzen winnen en de opbrengsten gaan voor het grootste deel rechtstreeks naar de club. De opbrengsten zijn natuurlijk meer dan van harte welkom en zorgt ervoor dat we onder andere leuke activiteiten voor de jeugd kunnen organiseren.

Dit jaar hebben we weer een geweldige opbrengst, de beste opbrengst tot nu toe! Er zijn meer dan 3.600 loten verkocht met een opbrengst van maar liefst 8.680,80 euro!

Een groot compliment voor alle verkopers! Bedankt voor jullie inzet!

Iedereen heeft ontzettend zijn beste gedaan maar er is 1 team dat maarliefst 589 loten heeft verkocht, een buitengewone prestatie. De JO-2! Dit team hebben we dan ook in het zonnetje gezet en mag met het team lekker gaan jumpen in Jumpsquare!

Beste lotenverkopers

Net als vorig jaar hebben we dit jaar een prijs voor de beste lotenverkopers. De 5 beste lotenverkopers winnen een tenuevan hun favoriete club! De beste lotenverkopers zijn:

  • Chris van Driel
  • Stijn Verwoerd
  • Jop Verweij
  • Jurre van der Klis
  • Thijmen Bus

Winnaars gefeliciteerd!

 

Trekking

Heb je een lot gekocht? De trekking is inmiddels geweest. Je kunt hier checken of je in de prijzen bent gevallen met de lotenchecker!

Tot slot

Iedereen heel hartelijk bedankt voor de inzet! En volgend jaar doen we weer mee!