Voor het komende voorjaar organiseert FC Oudewater een groot aantal evenementen waar we je graag voor uitnodigen. We zijn erg verheugd dat we dit eindelijk met jullie kunnen gaan doen! Dus zet ze in je agenda!

Opvolging Algemene Ledenvergadering – 20 april 2023

Op 20 april om 20:00 uur organiseren we in de kantine van FC Oudewater een avond waarop we graag terugkomen op de besproken beleidspunten in de ALV van 17 november 2022. Die punten zijn Cultuur, Jeugd, Vrijwilligers en Horeca. Tijdens de goedbezochte ALV hebben we in groepen gediscussieerd over deze onderwerpen. Met de uitkomst van die gesprekken zijn we als bestuur aan de slag gegaan en hebben we ons beleid daarop vormgegeven. We zijn erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden en daar praten we dan ook graag over tijdens deze avond. Aanmelden voor deze avond kan via secretaris@fcoudewater.nl 

Super Saturday Kids Edition – 19 mei 2023

Nieuw in 2023 is de Super Saturday Kids Edition! Voor alle jeugdleden van FC Oudewater tot 18 jaar organiseren we een (alcoholvrije) bonte party in de kantine. Topmuziek, lekker eten en drinken en leuke activiteiten. Hier moet je bij zijn. Meer informatie volgt snel.

Super Saturday – 1 april en 20 mei 2023

We gaan weer los op twee Super Saturdays op de dagen dat FC Oudewater Heren 1 speelt tegen ESTO 1 op 1 april en DoCoS 1 uit Leiden op 20 mei. Beide wedstrijden starten om 14:30 uur. Aansluitend start het feest van Super Saturday. Zijn jullie erbij?

Six2Six Toernooi – 2, 9, 16 en 23 juni

In juni gaan we het seizoen weer ouderwets afsluiten met 4 vrijdagavonden vol voetbal en feest! In de drie verschillende categorieën; prestatie, recreatie en dames, worden de onderlinge wedstrijdjes van 6 tegen 6 op een half veld gespeeld. Na afloop kan er nagepraat worden over de wedstijden en/of gedanst worden op muziek van de DJ’s.

Het gaan zeker weer vier fantastische avonden worden met veel voetbalplezier en gezelligheid, dus trommel je vrienden en vriendinnen alvast op. Meer informatie over het inschrijven volgt snel!

Volg ook onze Six 2 Six Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Kijk hier de after movie van 2022 om alvast in de stemming te komen.

FC Oudewater Tentenkamp 2023 – 30 juni t/m 2 juli 2023

Ook dit jaar organiseren we weer het tentenkamp bij FC Oudewater voor de jeugd van BHC tot en met O13 op 30 juni tot en met 2 juli. Dagen vol plezier voor onze jongens en meisjes! Kijk maar eens naar de after movie van vorig jaar…. dan weet je genoeg: hier wil je bij zijn! Meer informatie over hoe je je inschrijft volgt binnenkort.