Afgelopen zaterdag was het dan zover. De eerste M09 speelde de eerste competitie wedstrijd . Het was een beetje zoekende voor de juiste competitie maar uiteindelijk terecht gekomen in competitie tegen jongens.

Zaterdag morgen vroeg stonden deze stoere dames al vol energie klaar in de nieuwe trainingspakken klaar om te starten! Van zenuwen was weinig te merken ondanks de echte wedstrijd, echte wedstrijdleiding en echt publiek! Vol zelfvertrouwen liepen ze richting veld!

Nadat het veld uitgezet was, de tegenstanders gearriveerd waren ging de wedstrijd van start. Dankzij de enthousiaste coach wisten de dames precies hun plaats en gingen vliegend van start!
In de derde minuut viel al het eerste doelpunt voor FC Oudewater, 2 minuten later de tweede!

Het aanwezige publiek was onder de indruk van het spel van deze meisjes. Er werd serieus overgespeeld, gekeken, gelopen en door mooie acties gescoord! Zelfs zo goed dat de teller bij rust op 6-0 stond! Wat een blije gezichtjes richting kleedkamer!

Na de rust gingen ze vol enthousiasme verder en scoorde nog 4 doelpunten. Toch kwam de tegenstander SPV ook in actie en dat resulteerde in 1 tegendoelpunt waar deze jongens ook heel blij mee waren! Tegen de tijd dat de regen met bakken uit de lucht viel was de wedstrijd ten einde met een stand van 10-1!

Wat een super start van deze enthousiaste meisjes, dat beloofd nog wat voor de toekomst!