FC Oudewater heeft prachtige sponsoren, reden te meer om die in de spotlight te zetten. Elke maand laten we een sponsor aan het woord. Deze maand is dat Sven van der Horst met zijn bedrijf HR Gevelproducten.

Wie ben ik?

Sven van der Horst;  geboren en getogen in Oudewater. Samen met Renata, hebben wij twee dochters Mijs van 9 jaar en Sam van 7 jaar en wonen wij met plezier in Oudewater. Naast een afdaling in de winter in Oostenrijk of in de zomer een bezoek aan het Spaanse strand, doe ik graag iedere week mee aan VoetbalFit bij TOPSKILLZ.

Wat is de naam van het bedrijf?

In het voorjaar van 2020 ben ik samen met Michel Ravesteyn HR Gevelproducten gestart en openden wij deze groothandel aan de Mosterdmolenweg 1A-2  in Montfoort.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van gevelrenovatie, gevelreiniging, gevelherstel en voegwerk hebben wij een uitgebreide HR productenlijn samengesteld waarmee wij ons landelijk richten op onderhoudsbedrijven, aannemers, renovatiebedrijven, schoonmaakbedrijven en schilders.

Vanuit ons bedrijfspand in Montfoort leveren wij alle producten uit voorraad snel op het werk. 

Reden van sponsoring?

Met veel plezier kijk ik terug op mijn voetbalperiode vroeger bij OVS en UNIO. Tja, voetbal, daar waren we buiten toch iedere dag  druk mee. Wat is er nu mooier om dat ook aan je eigen kinderen mee te geven. Onze jongste dochter Sam is dit seizoen gestart bij de Boterhammen. Wij vinden het belangrijk dat er sponsorgeld naar een sportvereniging als FCO gaat om zo te zorgen dat er veel kinderen lekker en vooral met plezier kunnen bewegen. 

Waar wil ik aandacht aan geven aan de leden mbt ons bedrijf?

 De juiste zorg en onderhoud van de gevel zorgt echt voor een langdurig behoud van je pand. Toch last van bijvoorbeeld scheuren in de gevel?  HR Gevelproducten is het adres voor professionele hulp en advies om een gevel te laten reinigen, renoveren of opnieuw te laten voegen. 

HR Gevelproducten

Sven van der Horst

Mosterdmolenweg 1A-2

3417 XM Montfoort

info@hrgevelproducten.nl

Tel. 0348 – 22 00 75

www.hrgevelproducten.nl