FC Oudewater is ontzettend trots op haar sponsoren. Zij maken voor een heel belangrijk deel mogelijk dat wij kunnen voetballen. Deze maand is onze nieuwe subsponsor Halek Oudewater BV sponsor van de maand!

We geven Wesley van den Hadelkamp het woord:

Ik ben Wesley van den Hadelkamp, 34 jaar, ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Wij wonen in Oudewater. Ik heb zelf vroeger met veel plezier gevoetbald, maar daar moest ik vanwege fysieke problemen helaas mee stoppen. Tegenwoordig bestaan mijn sportieve activiteiten uit hardlopen en bootcampen. Ik ben samen met mijn compagnon, Joep Lekkerkerker, eigenaar van de bedrijven Halek Oudewater en Grondbank Hollands Midden.

Halek Oudewater B.V.

Halek Oudewater is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in grond-  riolerings- en straatwerk.  Wij beschikken over een divers machinepark om onze werkzaamheden uit te voeren: kranen van 900 kg tot 28 ton, shovels en vrachtwagens. Wij kunnen onze klanten  maximaal ontzorgen door onze veelzijdigheid en ervaring. Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Bouwput engineering;
  • Verzorgen bemaling;
  • Grondwerkzaamheden;
  • Verwerken vrijkomende grondstromen;
  • Aanleggen van rioleringen en terreinverhardingen;

Meer info op: www.halekoudewater.nl

Grondbank Hollands Midden / Grondbank Brabants Midden

Wij beschikken over een tweetal grondbanken gevestigd in Haastrecht en Bavel. Op deze locaties houden wij ons bezig met de inname en verwerking van diverse afvalstromen zoals grond, zand en groenafval. Je kunt hier terecht met ‘’gekeurde’’ en ‘’ongekeurde’’ grond. Daarnaast produceren wij samengestelde bodemproducten voor de openbare ruimte en hoveniers. Hierbij moet je denken aan Verrijkte Teelaarde, Bomengrond, Bomenzand, Gazonaarde en Grastegelsubstraten. Deze producten maken wij met grondstoffen uit de regio. Meer info op www.grondbankhollandsmidden.nl

Wat is voor de voornaamste reden dat u FC Oudewater sponsort?

De voornaamste reden is het feit dat ik sporten belangrijk vind om fysiek en mentaal gezond te blijven. Een voetbalclub is hiervoor bij uitstek geschikt omdat daar sportiviteit en plezier perfect samenkomen. Daarnaast voetbalt mijn zoontje ook bij FC Oudewater en vind ik het leuk om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren. Onze bedrijven zijn relatief ‘’jong’’ en dus nieuw in de omgeving. Ik vind dit een mooie kans om middels dit interview onze bedrijven onder de aandacht te brengen bij de leden.

Wesley van den Hadelkamp

  • Telefoonnummer: 0617141515
  • E-mailadres: wesley@halekoudewater.nl

Websites

www.halekoudewater.nl www.grondbankhollandsmidden.nl

Socialmedia links

https://nl.linkedin.com/company/halek-oudewater