Beste jeugdleden,

Allereerst dankjulliewel dat jullie volgend jaar weer doorgaan met voetballen. Natuurlijk hebben jullie vol spanning zitten wachten op de indeling. We proberen deze dan ook steeds eerder bekend te maken, maar het betekend ook dat het om een voorlopige indeling gaat die nog kan veranderen.

Download hier de voorlopige teamindeling seizoen 2019-2020 (aanpaste versie online gezet op 28-aug-2019 om 14:40 uur)

Ik hoop dat heeeeel veel van jullie ingedeeld zijn met je vriendjes of vriendinnetjes, dat jullie ingedeeld zijn in je favoriete team en uiteindelijk met de trainer die je het allerleukst vind. Ik hoop ook dat jullie begrijpen dat heel lastig is om aan al die wensen te voldoen voor alle jongens en meisjes binnen FC Oudewater. Maar neem van mij aan, we hebben met heel veel mensen ons best gedaan om het zo leuk mogelijk te maken voor iedereen.

Ik ben zelf voetballer geweest en ben ook wel eens verdrietig geweest om de indeling. Ik begrijp dat je dan vragen hebt of iets niet begrijpt. Soms zal het antwoord wat je krijgt niet leuk zijn maar we hebben nagedacht over ieder jongetje en meisje en we kunnen je vragen waarschijnlijk dus ook beantwoorden. Maar ook de mensen die heel blij zijn met de indeling mogen gerust een mailtje sturen.

Naar aanleiding van de indelingen horen we heel graag van ouders wat voor functie ze binnen hun nieuwe team willen bekleden. Op het veld als trainer, naast het veld als coach of als leider. Maar het kan natuurlijk ook altijd achter de bar of in welke andere vrijwilligerspositie. Meld je bij mij aan want we gaan nu aan de slag met de trainers en de trainingstijden.

Ik wens alle jongens en meisjes, jongeheren en dames heel veel voetbalplezier aankomend jaar. Blijf lekker voetballen in de zomervakantie. Luister goed naar je trainers. Ga meedoen aan de vrijdagavondtrainingen van de selectie in het nieuwe seizoen. Wordt nog beter dan je al bent en we zullen langs de lijn staan om je te volgen, om je beter te zien worden en uiteindelijk, uiteindelijk staan we met heel veel mensen te juichen als jij bij ons eerste, tweede of derde een assist geeft, een doelpunt maakt of de bal tegen houdt.

Dankjuliewel dat jullie onze vereniging zo’n mooie vereniging maken.

Gijs Kautz
Bestuurslid Technische Zaken
tcvoetbal@fcoudewater.nl