Hallo spelers (en ouders) van FC Oudewater,

Ja, het is nu zover, we zijn nu officieel FC Oudewater. En bij die nieuwe vereniging hoort ook een nieuwe indeling van alle elftallen. Daar is de afgelopen periode keihard aan gewerkt. Door jullie, door in de laatste trainingen nog een keer alles te geven. En door de trainers die dit alles aanschouwd hebben en vervolgens vertaald hebben naar de indeling die jullie hierbij aantreffen. Jullie begrijpen dat dit vanwege de fusie een aanmerkelijke klus is geweest die zo zorgvuldig mogelijk is uitgevoerd.

Klik hier om de indeling te downloaden…

Om een idee te geven hoe dit is gedaan:
Gedurende de selectieperiode zijn 2x per week trainingen geweest waarin d.m.v. positiespel in zowel de kleine als de grote ruimte gekeken is naar het niveau om de spelers in te delen.
Daarbij hebben wij ondersteuning gehad van een vertegenwoordiger van FC Utrecht.

Trainers en Leiders van afgelopen seizoen zijn (zoveel mogelijk) ook gevraagd om informatie te leveren c.q. hun ervaringen te delen. Met deze informatie en de beoordelingen vanuit de trainingen is vervolgens de indeling bepaald. Daarbij zijn de spelers met het hoogste niveau ingedeeld in de hoogste teams en is in de lagere teams zoveel mogelijk getracht rekening te houden mogelijke vriendjes/vriendinnetjes. Ook aan de meeste dispensatieverzoeken hebben wij getracht tegemoet te komen.

Wij hopen daarom dat iedereen zo goed mogelijk is ingedeeld. Mochten er n.a.v. de indeling toch vragen zijn dan kun je daarvoor een mailtje sturen naar jeugd@fcoudewater.nl en vermeld daarbij het telefoonnummer waarop wij je kunnen bereiken. Wij zullen dan contact met je opnemen om je vraag hopelijk naar tevredenheid te beantwoorden.
Zijn wij, ondanks alle zorgvuldigheid die wij getracht hebben te bewaken, toch vergeten jou in een team in te delen, stuur ook dan een mailbericht naar jeugd@fcoudewater.nl .

Wij willen benadrukken dat deze indeling een voorlopige indeling betreft. Afhankelijk van inzet op trainingen en ervaringen tijdens (oefen)wedstrijden kunnen er nog spelers van team worden gewisseld.

Vanaf maandag 22 augustus kan iedereen weer beginnen met de trainingen maar voor de trainers van de A-categorie (B1-C1 en D1) bestaat de mogelijkheid om al op 15 augustus te beginnen. Voor deze categorie elftallen zijn de eerste wedstrijden op 3 september en voor de B-categorie, dus alle andere teams, zijn de eerste wedstrijden op 10 september.

In de komende periode zullen wij naast de elftalindelingen ook de trainers en leiders van alle teams gaan vermelden op de website. Die zijn op dit moment nog niet allemaal bekend dus is ervoor gekozen om daar nog even mee te wachten. Verder tref je zo snel mogelijk ook de trainingstijden en veldindeling aan zodat je weet hoe laat je kunt trainen en op welk veld.

Verder heeft de KNVB voor het komend seizoen een wijziging doorgevoerd in de naamgeving van alle jeugdteams. Wat afgelopen seizoen aangeduid werd als F1 heet het komend seizoen JO9-1, en wat voorheen de B1 was heet dan nu JO17-1.
Als iemand hier meer over wil weten dan is dat terug te vinden op de website van de KNVB.
Dit is doorgevoerd omdat internationaal deze naamgeving algemeen wordt gebruikt.

Noteer alvast 20 augustus want dan wordt het 1e seizoen van FC Oudewater officieel geopend en zijn er voor alle leeftijden die dag activiteiten georganiseerd.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie.

Het bestuur en technische commissie van FC Oudewater.